Student de la Facultatea de Informatică găsit de sora sa spânzurat într-o curte din municipiul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul care s-a spânzurat avea 19 ani FOTO Adevărul
Tânărul care s-a spânzurat avea 19 ani FOTO Adevărul

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi intervin în cursul zilei de luni, 15 ianuarie, la o locuinţă din municipiul Iaşi, acolo unde un tânăr s-a spânzurat.

Update 18.30: Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Iaşi, tânărul a fost resuscitat de către sora sa, până la sosirea echipajului cu medic. 

„Printr-un apel la 112 la ora 15.20, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat să intervină în zona Tudor Vladimirescu pentru o persoană spânzurată. La locul solicitării a fost dirijat un echipaj cu medic SAJ, de tip C2, care a găsit un băiat de 19 ani în stop cardio-respirator. Victima se afla pe o terasă, sora sa începuse să-i facă compresii toracice, echipajul nostru a continuat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, dar fără succes. Medicul a declarat decesul, iar la locul solicitării a rămas Poliţia pentru cercetări”, a arătat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. 

Ştirea iniţială: Potrivit primelor informaţii, victima are 19 ani şi ar fi student al Facultăţii de Informatică din Iaşi. 

Medicii care au ajuns la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe tânăr, însă acesta nu a mai putut fi adus la viaţă, precizează personalul medical ajuns la faţa locului.

Tânărul ar fi fost găsit spânzurat în curte de sora sa, într-o locuinţă din zona Podu de Fier. Din verificările efectuate până acum de către medici, victima nu ar mai fi avut alte tentative de suicid în trecut.

Ştire în curs de actualizare 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite