Se caută 750 de căpşunari la Iaşi pentru muncă în Spania. Mai puţin de o lună la dispoziţie pentru depunea dosarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi a anunţat vacantarea a 750 de joburi la cules de căpşuni în Spania.

Oferta a fost mediatizată de AJOFM Iaşi prin intermediul reţelei EURES. Angajatorii din Spania caută culegători de căpşuni în România, iar durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni.

Oficialii AJOFM Iaşi au precizat că termenul limită pentru depunerea dosarelor este 8 ianuarie 2014. Selecţia va fi făcută în cadrul bursei din ianuarie de către reprezentanţi ai angajatorilor şi personal desemnat de AJOFM Iaşi.

"La selecţie pot participa doar persoanele care sunt înregistrate în baza de date a agenţiei ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate şi sunt apte pentru munca la câmp", se precizează în comunicatul de presă emis de AJOFM Iaşi.

În acelaşi timp, AJOFM Iaşi mediatizează oferte de muncă în Germania pentru "studenţi şi masteranzi care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei în perioada vacanţei de vară (minim două luni)".

Condiţia de bază este cunoaşterea la un nivel bun al limbei germane (minim trei ani de studiu) şi vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

Depunerea dosarelor şi testele de limbă se vor face în perioada 6 ianuarie - 14 februarie 2014, la sediul Agenţiei din Bucureşti.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la AJOFM Iaşi, la numărul de telefon 0232.254.578.

Mai puteţi citi:

Reguli pentru „căpşunarii” care-şi lasă copiii de capul lor. Ce prevede noua Lege pentru Protecţia Copilului

„Căpşunarii” stranieri şi căpşunarii români adevăraţi, din România

Nemţii caută căpşunari din România. Condiţiile de angajare şi salarizarea

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite