Prietena tânărului de 18 ani, mort în accidentul de lângă Iaşi, în stare de şoc. „Era cel mai bun om. Vreau doar să se facă dreptate“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefania şi Dănuţ, tânărul mort în accidentul de lângă Iaşi / FOTO: Facebook
Ştefania şi Dănuţ, tânărul mort în accidentul de lângă Iaşi / FOTO: Facebook

Doi tineri au sărit în ajutorul celor care se aflau în maşină, însă pentru pasagerul din dreapta faţă nu s-a mai putut face nimic, din cauza flăcărilor care au izbucnit imediat.

Apropiaţii tânărului de 18 ani, mort carbonizat în urma accidentului petrecut luni, 30 mai, între Leţcani şi Podu Iloaiei, la marginea Iaşului, sunt în stare de şoc. Prietena băiatului spune că îşi doreşte doar să afle cum s-a întâmplat totul şi să se facă dreptate. 

”Era un băiat bun, muncitor. Lăsa orice să ajute pe alţii. Era cel mai bun om. Îl iubesc foarte mult. Eu vreau doar să ştiu ce s-a întâmplat, vreau să se facă dreptate”, a declarat Ştefania, prietena băiatului, pentru bzi.ro

Şoferul vinovat pentru accidentul teribil petrecut la marginea Iaşului va fi arestat pentru 30 de zile, au decis miercuri, 1 iunie, magistraţii Judecătoriei Iaşi. 

Acesta avea o alcoolemie de 1,82 în sânge în momentul în care a urcat la volanul autoturismului care a ieşit de pe carosabil, s-a răsturnat şi s-a izbit de un copac. 

Doi bărbaţi care veneau din sens opus au oprit imediat după ce au văzut accidentul şi au salvat două persoane care se aflau în maşină, însă pasagerul din dreapta a rămas blocat, iar după câteva secunde, maşina a luat foc, băiatul murind carbonizat. 

Martorii susţin că dacă mai mulţi şoferi din cele câteva zeci de maşini care au trecut pe lângă maşina în flăcări ar fi oprit şi ar fi ajutat, tânărul ar fi putut fi salvat. 

VIDEO: Asociaţia pentru Protecţie Rutieră "WORLDSTREET"



Vă recomandăm să citiţi şi: 

Controversatul medic ortoped Gheorghe Burnei vrea să-şi opereze nepotul fără acordul mamei: „Trebuie să îmi salvez copilul singură” FOTO VIDEO

Un comandant rus lăudat pentru „curaj” şi-a abandonat vehiculul de luptă în Ucraina. Ce au descoperit soldaţii ucraineni care l-au deschis cu toporul

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite