Accident teribil la ieşirea din Iaşi. Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, după ce maşina a luat foc pe loc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Radar Iaşi
FOTO: Radar Iaşi

Doi tineri au sărit în ajutorul celor care se aflau în maşină, însă pentru pasagerul din dreapta faţă nu s-a mai putut face nimic, din cauza flăcărilor care au izbucnit imediat.

Un accident teribil s-a petrecut luni seara, pe drumul care leagă municipiul Iaşi de Tg. Frumos, între Leţcani şi Podu Iloaiei. Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit carbonizat, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe carosabil, a rupt un copac şi a luat foc pe loc. 

Doi bărbaţi care veneau din sens invers au sărit în ajutorul celor care se aflau în maşină, însă pentru pasagerul din dreapta faţă nu s-a mai putut face nimic. 

„A fost un accident rutier între Leţcani şi Podul Iloaiei, una dintre victime a decedat carbonizat şi era în vârstă de 18 ani, o victimă de 22 ani a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj tip B”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi. 

La faţa locului au sosit şi poliţiştii, care fac verificări. 

„Astăzi, 30 mai, în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că în afara localităţii Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părţii carosabile, ulterior apărând un incendiu. 

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane şi decesul unei alte persoane rămasă încarcerată în autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, în vederea clarificării întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Accident mortal la ieşirea din Iaşi / VIDEO: Cameră de bord

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Mărturii ale soldaţilor ucraineni eliberaţi: Prizonierii de la Azovstal „sunt torturaţi cu cleşti, electrocutaţi şi sufocaţi” de forţele ruse

Ce spun analiştii militari şi experţii despre presupusa boală a lui Putin: „Ce am văzut eu şi alţii a fost o schimbare clară în comportament”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite