Preşedintele CJ Iaşi neagă orice legătură cu angajările controversate făcute la Romsilva. „Sunt insinuări!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Costel Alexe / Facebook
FOTO: Costel Alexe / Facebook

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi şi fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, a comentat informaţiile apărute ieri într-un material Recorder, conform căruia acesta se implica în angajările de la Romsilva.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, neagă orice legătură cu angajările făcute la Romsilva în perioada în care el a fost ministru al Mediului, spunând că acestea se fac de către reprezentanţii respectivei instituţii. 

„Ministerul Mediului nu are atribut de a interveni în angajările făcute la Romsilva sau alte entităţi. După cum ştiţi, Romsilva este o regie autonomă cu reguli clare în ceea ce priveşte angajarea sau înlocuirea unor directori cu o specificitate anume. Nici ca ministru nu am avut astfel de intervenţii. După difuzarea materialului lucrurile sunt neclare, pentru că acolo avem o incursiune de insinuări, rupturi din context. Vreau să îi asigur pe cetăţenii României că la Ministerul Mediului cu toate altele sunt atribuţiile ministrului şi, evident, nu politica de cadre”, a comentat Costel Alexe materialul publicat de Recorder

Fostul ministru a negat într-o conferinţă de presă şi informaţia conform căreia Gelu Puiu l-ar fi informat în legătură cu funcţiile care urmau a fi eliberate. 

„Vorbeam cu secretarii de stat cu tot ce înseamnă activitatea ministerului, mai ales atunci când erau plângeri sau sesizări ale unor instituţii sau cetăţeni ai României”, a spus Alexe. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Nicuşor Dan, obligat de justiţie să cumpere 40 de tramvaie noi de la Electroputere Paşcani, după ce a anulat ilegal o licitaţie organizată de STB

Filiera de proxeneţi olteni înfrăţiţi cu „Hells Angels“ care a forţat zeci de fete să se prostitueze în Occident

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite