Premii pentru profesorii de la „Al. I. Cuza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

19 masteranzi de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, membrii Asociaţiei Sevent, organizează astăzi, de la ora 17.00, „10 pentru UAIC", o gală de premiere a celor mai activi profesori universitari.

În cadrul evenimentului din Aula „Mihai Eminescu", profesorii cu o vastă activitate de cercetare, de la prima universitate din ţară, „Al. I. Cuza", vor fi premiaţi. Publicul va putea urmări proiecţii cu retrospective ale realizărilor acestora. Dupa ceremonie, participanţii se pot opri în Sala Paşilor Pierduţi la două expozitii de fotografie, una semnată de copiii de la Centrul Caritas.

La organizarea „10 pentru UAIC" participă şi Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi şi Fundaţia Caritas.
„Banii pe care-i vom obţine din vânzarea biletelor îi vom dona, parţial, copiilor cu handicap locomotor de la Caritas. Vrem să le cumpărăm câteva cărucioare noi sau chiar o rampă mobilă. Restul va fi donat unei fete care are nevoie urgenta de operaţie", a spus Alina Nicşan, organizatoare. Preţul unui bilet este între 10 şi 40 de lei, în funcţie de locul ocupat.
„Am invitat toţi profesorii din Universitate şi stim că multi vor onora invitaţia. Sperăm să fie un eveniment deosebit. Evaluarea profesorilor nu a fost făcută de către studenţi, ci în funcţie de activitatea lor academică, de CV", a adăugat Alina Nicşan.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite