Poliţiştii din Iaşi abia mai ştiu cui să raporteze. Şefii li se schimbă săptămânal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Gheorghe Fotea a fost delegat, săptămâna trecută, la şefia Serviciului de Investigaţii Criminale (SIC). În vara aceasta, acelaşi serviciu a mai avut alţi patru şefi.

O nouă schimbare la şefia Poliţiei ieşene. După ce, în această vară, s-au  făcut rocade între şefii de inspectorat şi şefii de servicii, la conducerea SIC a ajuns un alt poliţist. Comisarul şef Gheorghe Fotea, din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, a fost delegat la conducerea SIC, de aproape o săptămână.

De Serviciul Arme, se ocupă momentan, potrivit reprezentanţilor Poliţiei, Ştefan Mihai.

Schimbări ameţitoare la vârful Poliţiei Iaşi. Adjunctul IPJ a făcut schimb de locuri cu un ofiţer de la Crimă Organizată. Alţi cinci şefi au fost schimbaţi

Săptămâna trecută la conducerea Serviciului de Investigaţii Criminale era delegat comsiarul Georgel Hohan. Înaintea lui, a fost şef pentru câteva zile, comisarul Costel Gîtlan, care a fost împuetrnicit ca adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. În luna iulie, la şefia SIC, era Adrian Stoian, care în prezent este împuternicit ca adjunct al Poliţiei Municipiului, iar în luna iunie, Doru Panţîru, care este împuternicit ca şef al Poliţiei Municipiului.

Costel Gîtlan, fost şef serviciu în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii  Organizate (BCCO) Iaşi, a făcut schimb de funcţii cu Marin Moscalu, fostul adjunct al IPJ Iaşi.

Vasile Humă, care ocupa funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Iaşi, a fost mutat pe funcţia de adjunct la Secţia V de Poliţie. La începutul lunii iulie, a mai fost făcută o rocadă la IPJ Iaşi. Comisarul şef Liviu Zanfirescu, a fost înlocuit în funcţia de adjunct al şefului IPJ Iaşi cu comisarul şef Mihai Pintilei, şeful Serviciului Rutier Iaşi. Zanfirescu a ajuns şef la Rutieră.

Schimbări la vârful DIICOT Iaşi. Află cine va fi pe urmele celor mai periculoşi infractori!

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite