Opt ani de închisoare pentru trafic cu haşiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Ionel (33 de ani) şi Gabriel Păuleţ (30 de ani) au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc. Anchetatorii au găsit asupra tinerilor, în 2009, o geantă cu 1.100 de grame de haşiş.

Sentinţa dată, pe 24 iulie, de Tribunalul Iaşi nu este definitivă. Cei doi tineri au fost prinşi de anchetatori, în august 2009, cu 1.100 de grame de haşiş. Potrivit procurorilor DIICOT Iaşi, Ionel şi Păuleţ au strâns o sumă de bani şi i-au trimis-o în Italia lui Octavian Ionel pentru a le procura drogurile.

După ce a cumpărat „marfa" tânărul a trimis-o la Iaşi într-un colet, printr-o firmă de transport persoane. Însă la destinaţie tinerii au fost aşteptaţi de anchetatori. Potrivit oamenilor legii, valoarea drogurilor pe piaţa neagră era de 100.000 de lei.

Iaşi: Droguri în valoare de 100.000 de lei descoperite de procurori

Tot pe 24 iulie, magistraţii Tribunalului Iaşi l-a condamnat pe Costel Ursu (25 de ani) la un an de închisoare cu executare pentru trafic de droguri. Sentinţa nu este definitivă. Ursu ar fi vândut de trei ori canabis unor investigatori sub acoperire.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite