Nu ştie stânga ce face dreapta. Stradă din centrul Iaşiului închisă din senin de muncitorii Apa Vital, spre marea surpriză a celor de la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un muncitor de la Apa Vital a fost postat la intrarea pe strada Săulescu pentru a dirija şoferii
Un muncitor de la Apa Vital a fost postat la intrarea pe strada Săulescu pentru a dirija şoferii

Muncitorii firmei Apa Vital s-au apucat să lucreze la schimbarea reţelei de canalizare de pe strada Săulescu. Cei de la Primăria Iaşi susţin că n-au fost înştiinţaţi.

Strada Săulescu a fost închisă de la primele ore ale zilei de ieri, 17 octombrie. Şoferii au fost luaţi total prin surprindere şi s-au arătat revoltaţi că cei de la Primărie n-au făcut un anunţ oficial în acest sens, măcar cu o zi înainte.

Oficialii Apa Vital au anunţat că lucrează la înlocuirea reţelei de canalizare şi că strada, un punct important pentru traficul din oraş, va fi închisă timp de o săptămână.

Cei de la Primărie, care au în patrimoniu toată reţeaua de canalizare din oraş, s-au arătat nemulţumiţi de deschiderea şantierului şi susţin că n-au fost notificaţi.

"Nu ne-a fost adusă o astfel de solicitare, de închidere a străzii Săulescu. De altfel, în problema închiderii ar trebui să fim mai expresivi cu opinia publică pentru a nu crea probleme în trafic", a declarat Mihai Chirica, viceprimarul Iaşiului.

Cei de la Apa Vital susţin că totul s-a făcut cu avize, autorizaţii şi că n-ar trebui să fie probleme.

"Noi lucrăm acolo cu o firmă, cu un contractant, pentru înlocuirea reţelei de canalizare. Contractantul a obţinut toate avizele necesare pentru desfăşurarea lucrărilor. Autorizaţiile au fost eliberate de Primărie, din cunoştinţele mele, şi sunt valabile până la sfârşitul anului. Sunt documente oficiale. Mai era nevoie de o altă notificare, cu o zi înainte?", s-a întrebat retoric Răzvan Manolache, purtător de cuvânt al Apa Vital.

Citeşte şi:

ApaVital a fost amendată de Protecţia Consumatorilor. Află de ce a fost sancţionată!

Presiune scăzută la apă în tot Iaşiul din cauza unor lucrări ApaVital. Află pentru cât timp!

Străzile-tranşee din Iaşi blocate pentru conductele de apă

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite