„Ninja de Bahlui” acuzat că a speriat vecinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Un ieşean a fost trimis în judecată după ce şi-a legat de mâini un cuţit şi o bâtă şi a făcut scandal în cartier.

Daniel Coca (28 de ani) a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi de ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept de armă albă. Potrivit anchetatorilor, pe 13 august 2011, bărbatul a luat o bâtă de baseball şi un cuţit şi a făcut scandal pe strada Decebal (zona Cantemir).

Daniel Coca a consumat băuturi alcoolice şi a venit acasă în jurul orelor 22.30. Pentru că nu ar fi răspuns la salut, câţiva tineri care s-ar fi aflat în faţa blocului l-ar fi insultat. Procurorii susţin că Daniel Coca s-a dus în casă şi şi-a prins de mâini, cu bandă adezivă, un cuţit şi o bâtă de baseball. Apoi, bărbatul a ieşit în faţa blocului „cu intenţia de a-i speria pe tineri, pentru ca pe viitor să nu-l mai insulte" şi i-a întrebat „dacă acum sunt şmecheri".

Banda fraţilor huligani a terorizat o comună întreagă şi a ajuns după gratii

Bătaie pe viaţă şi pe moarte de la o ţigară. Conflictul s-a lăsat cu 90 de zile de spitalizare şi trimiteri în judecată

Potrivit rechizitoriului, Daniel Coca i-a ameninţat pe tineri că îi taie şi îi omoară. Însă când trei dintre bărbaţi au venit spre el, ieşeanul a fugit într-un magazin.În faţa anchetatorilor, Daniel Coca a susţinut că recunoaşte faptele şi le regretă.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite