Naşul de cununie al lui Victor Surdu: „Şi-a iubit enorm familia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Roman, unul din naşii de cununie al lui Victor Surdu şi printre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Iaşi, crede că starea de sănătate a lui Victor Surdu s-a deteriorat constant din cauză că acesta a acordat mai multă grijă persoanelor dragi decât propriei sănătăţi.

Aflându-se în relaţii apropiate cu Victor Surdu, dovadă că a fost şi unul dintre naşii săi la nunta deputatului cu Angela Similea, Viorel Roman s-a arătat afectat de dispariţia prietenului său.

„A fost un român adevărat şi un om minunat care şi-a iubit enorm familia, prietenii şi ţara. S-a gândit cum să facă pentru a face parte din staff-ul politic pentru a-şi ajuta neamul. Mereu îmi spunea asta. Am avut o relaţie de suflet", a spus Viorel Roman, care a indicat că deputatul Surdu îşi punea prietenii mai presus de propria persoană.

Mai citiţi:

Fratele lui Victor Surdu: „Totdeauna şi-a neglijat sănătatea" (FOTO)

„S-a gândit la prieteni şi la cei din jurul lui, dar el a fost mereu ultimul pe listă. Din acest motiv a ajuns în această situaţie şi să-l prindă această boală nenorocită la care nu a avut nimeni ce să facă. Este o mare pierdere, neaşteptată pentru mine, am crezut că va rezista acestei teribile încercări. Doresc pe această cale să transmit condoleanţele mele familiei îndurerate", a încheiat Viorel Roman.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite