Motanul încălţat, sold out. Avalanşă de spectatori la Teatrul „Luceafărul” din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Teatrului pentru Copii „Luceafărul” din Iaşi a decis suplimentarea numărului de bilete puse în vânzare la premiera spectacolului „Motanul încălţat”.

Toate biletele pentru premiera spectacolului "Motanul încălţat", programat  duminică, 2 martie, ora 11,30, în sala mare a Teatrului "Luceafărul" s-au vîndut.

Pentru a face faţă solicitărilor numeroase din partea publicului, conducerea instituţiei a decis suplimentarea ofertei cu încă 50 de scaune mobile, care vor fi adăugate fotoliilor sălii. Cele 50 de bilete suplimentare vor putea fi achiziţionate de la casieria teatrului, duminica dimineaţa, începînd cu ora 9.00.

Preţul unui bilet este 10 lei.

"Avalanşa de spectatori nu este o surpriză pentru artiştii ieşeni, la toate premierele biletele epuizîndu-se încă înainte de data spectacolului. De altfel, pe tot parcursul sezonului gradul de ocupare a sălilor este foarte aproape de 100 la sută, spectacolele instituţiei fiind vizionate anual de peste 50.000 de spectatori", a precizat Oltiţa Cîntec, directorul artistic al Teatrului "Luceafărul" din Iaşi.

Duminică, de la ora 10, la sala mică, este programată o reprezentaţie cu Capra cu trei iezi după Ion Creangă. La acest spectacol, preţul biletului este 8 lei.

Mai puteţi citi:

Oltiţa Cîntec: „Criticul de teatru nu dă sentinţe“

O singură nominalizare pentru Iaşi la Premiile UNITER, eveniment adus în premieră în Capitala Moldovei în acest an

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite