„Micul Picasso“ din Iaşi promovat de un cunoscut artist de stand-up comedy: „Eu sunt total impresionat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micutzu alături de David Alexandru FOTO Facebook David Alexandru
Micutzu alături de David Alexandru FOTO Facebook David Alexandru

Micutzu Cosmin Nedelcu a decis să susţină public copil ieşean foarte talentat, David Alexandru, recunoscut pentru picturile sale.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Micutzu a scris, în toamna anului trecut, un mesaj prin care îl promova pe David, un talentat pictor ieşean care are doar 12 ani supranimit şi „Micul Picasso“ din Iaşi.

„Bun. După ce le-am făcut reclamă unor tineri cărora nu prea le face cinste ce mi-au scris, sau cum gândesc, mi-a scris un alt tânăr. De 12 ani. Lui îi las numele la vedere, pentru că merită să fie promovat pe bune, în niciun caz cum am făcut-o cu ceilalţi. Aşa că lansez «ce mesaje ai mai primit, Cosmine?» -partea pozitivă.
El e David, aşa vorbeşte şi aşa desenează. Eu sunt total impresionat şi cred că merită 100% să îl susţinem“, se arată în postarea artistului de stand-up comedy, care a primit mii de aprecieri şi zeci de comentarii. David îi transmitea lui Micutzu că îi plac glumele lui şi se oferea să facă mai multe „schiţe haioase“ pentru acesta.

După postarea artistului de stand-up comedy, la câteva săptămâni, pe pagina de Bucureşti, la Sala Palatului, acolo unde Micutzu a avut un spectacol.

Mesajul lui David care însoţea fotografia era: „Mă bucur atât de mult că am reuşit să vă întâlnesc şi să vă îmbraţişez, Micutzu Cosmin Nedelcu!!! Invitaţia dumnevoastră, de a expune la Sala Palatului, a fost pentru mine o onoare. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru mine, dar şi pentru tot ceea ce mi se întâmplă, atât de frumos, în ultimele zile“.

david alexandru







Micuţul artist din Iaşi a expus în numeroase galerii din ţară şi străinătate, iar picturile sale sunt donate frecvent pentru acţiuni caritabile la evenimentele din oraş. Pasionat de peisaje şi de flori, elevul a realizat până în prezent mai multe expoziţii personale. Micul artist mai spune că printre artiştii săi preferaţi se numără Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Pablo Picasso şi Dan Cumpătă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite