Mesaje în memoria lui Adrian Berescu: „R.I.P. Taz, nu te vom uita“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii motociclişti ai violonistului Adrian Berescu, mort ieri într-un accident de motor pe Transfăgărăşan, au postat numeroase mesaje şi înregistrări cu acesta pe forumul motociclism.ro.

De îndată ce vestea morţii sale s-a răspândit, mesajele de condoleanţe au început să curgă. Zeci de prieteni, moticlişti, muzicieni, au scris despre ce a însemnat Taz pentru ei şi despre pierderea imensă adusă de moartea sa prematură. Unii au adăugat inclusiv videoclipuri cu cvartetul Ad libitum.

Violonistul Adrian Berescu, ucis de un şofer beat

„Adio Taz... Te-ai dus si tu dupa Ovidiu Fleica... Weekend-ul acesta voiam sa vin în Iaşi, să bem o cafea, nu să aprindem lumânări...", a scris Dan R.

„R.I.P. Taz, nu te vom uita niciodată, vei rămâne o amintire vie în sufletele noastre, la fel de vesel, un excepţional violonist şi un adevărat model de motociclist. Vom zâmbi în continuare la amintirea bancurilor şi a povestirilor comice pe care ni le relatai în serile târzii de vară de pe scările Fundaţiei....Oamenii buni, nu sunt lăsaţi prea mult pe acest pământ:(..... Dumnezeu să îl ierte pe dragul nostru prieten Adrian Berescu", a spus noureasca.

„Se întâmplă rar să nu-mi găsesc cuvintele. Lui Taz nu i se întâmpla niciodată. Unul dintre cei mai buni oameni de care m-a legat pasiunea pentru motociclete. Un om pe care dacă l-ai cunoscut, nu se poate să nu-l iubeşti. Odihneşte-te în pace Tăzuleţ", a scris şi Tank.

La aceste mesaje se adaugă multe altele, care lasă să se înţeleagă că Adrian Berescu aka Taz a ştiut să se facă iubit de cei din jur.

Citeşte şi:

UPDATE Violonistul ieşean Adrian Berescu, fondatorul Cvartetului „Ad Libitum", şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de motocicletă VIDEO

Altar în memoria lui Adrian Berescu la locul de adunare al motocicliştilor ieşeni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite