Mecanic al companiei TAROM prins băut la serviciu. Bărbatul a făcut scandal şi şi-a agresat colegii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O situaţie neobişnuită a fost semnalată pe Aeroportul Iaşi, în timpul unui control. Potrivit unui raport din iulie, făcut public abia acum, un mecanic al TAROM a fost găsit beat în timpul serviciului.

UPDATE Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat vineri că raporturile de muncă dintre companie şi angajatul prins băut la serviciu în timp ce verifica aeronavele înainte de decolarea de pe aeroportul din Iaşi încetează, potrivit dispoziţiilor legale, începând cu 1 septembrie. Salariatul nu a desfăşurat niciun fel de activitate în cadrul companiei, din 24 iulie şi până în prezent, arată reprezentanţii Tarom.

STIREA INITIALA

Un raport făcut public recent, un angajat al companiei TAROM ar fi fost prins băut în timp ce verifica aeronavele de pe Aeroportul Iaşi. Bărbatul ar fi fost agresiv şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-l linişti.

Totul s-a petrecut în luna iulie şi a ieşit la iveală abia acum, în urma publicării unui raport. Potrivit raportului citat de Digi 24, cel care a întocmit raportul ar fi sesizat Poliţia de Frontieră şi Cabinetul Medical, unde i s-au făcut teste. 

Rezultatul analizei cu aparatul alcooltest a fost de 2,11. Mecanicul băut a fost escortat în afara aerogării, dar ulterior s-a întors în perimetrul pistei de rulare. 

Până la această oră compania TAROM nu a venit cu precizări oficiale în acest caz.

Vom reveni cu amănunte.

Imagine indisponibilă
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite