Locotenentul Cordunenilor care a aruncat cu cocktailuri Molotov înspre o vilă a fost eliberat. Cu cine nu are voie să se întâlnească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Petrovici a fost eliberat FOTO Facebook
Claudiu Petrovici a fost eliberat FOTO Facebook

Tribunalul Iaşi a decis ca individul acuzat că a vrut să incendieze vila unor membri au lumii interlope din Iaşi să fie eliberat din arest. Claudiu Petrovici va fi cercetat sub control judiciar şi nu are voie să ia legătura cu unul dintre fraţii Corduneanu, Petronel.

Claudiu Petrovici a recunoscut că el a aruncat cu sticle incendiate înspre casa interlopilor Vandam Constantin şi Jean Brăileanu. Ieşeanul ar fi comis fapta în timp ce avea o cagulă pe faţă. Sticlele aruncate de el nu s-au aprins, aşa cum plănuise Petrovici, el fugind de la faţa locului fără să provocea stricăciuni vilei lui Vandam sau maşinii BMW X6 din curte.

Petrovici este acuzat de tentativă la distrugere prin incendiere, şi de conducere fără permis. Cea din urmă infracţiune a fost reţinută deoarece Petrovici s-a deplasat la casa celor doi interlopi cu o maşină, deşi nu are permis valabil. Maşina, o Skoda Fabia, aparţine concubinei sale şi a fost indisponibilizată.

„În dimineaţa de 28.07.2018 a condus autoturismul marca Skoda Fabia cu număr de înmatriculare IS 11 DXY, pe drumurile publice de pe raza municipiului Iapi , având dreptul de a conduce suspendat, a pregţtit şi aruncat două sticle incendiare în imobilul unde se aflau mai mulţi membri ai familiei Constantin, punând în pericol integritatea fizică a persoanelor din imobil, din vecinătate şi  bunurile mobile şi imobile ale acestora”, a declarat Monica Palaghia, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
Claudiu Petrovici a fost depistat pe 3 august, dată în care au fost efectuate patru percheziţii, inclusiv la o sală de sport unde acesta lucrează. Pe Facebook, Petrovici apare în mai multe fotografii alături de membri ai clanului Corduneanu.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite