La Iaşi, cea de-a cincea ediţie a târgului de mărţişoare lucrate manual va fi organizată în parcarea Mănăstirii Golia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărţişoarele lucrate manual vor fi expuse timp de o săptămână FOTO: iasifun.ziaruldeiasi.ro
Mărţişoarele lucrate manual vor fi expuse timp de o săptămână FOTO: iasifun.ziaruldeiasi.ro

Târgul handamade „De mărţişor la Golia” se defăşoară în intervalul 26 februarie-2 martie, de la ora 10.00, la ora 17.00. În această perioadă, în parcarea Mănăstirii Golia, vor expune 15 artişti ieşeni mărţişoare lucrate manual.

Târgul de mărţişoare de la Iaşi va reuni aproximativ 15 expozanţi care îşi vor expune articolele handmade timp de o săptămână.

Târgul handamade numit „De mărţişor la Golia” a ajuns la a V-a ediţie. Anul acesta expozanţii vor putea fi găsiţi în parcarea de Mănăstirea Golia de azi, 26 februarie, până pe 2 martie, de la ora 10.00 la ora 17.00.

Evenimentul este organizat de Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Judeţan. Prin acest eveniment, organizatorii îşi propun să promoveze articolele special create de artiştii ieşeni cu ocazia mărţişorului.

Printre participanţii la târg vor expune şi două asociaţii care reprezintă copiii cu dizabilităţi din judeţ. Expozanţii vor vinde mărţişoare croşetate şi cusute, mărţişoare cusute pe goblen, mărţişoare din fimo, aranjamente florale sau bijuterii din piele şi felicitări.
 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite