Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre răfuiala de la Bacău: „Doar Poliţia putea spune unde era Puiu Mironescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiberiu Cristodorescu, un cunoscut interlop ieşean, susţine că doar de la unii poliţişti se putea afla unde era Puiu Mironescu. Nemţeanul a fost bătut cu bâtele de baseball luni seară de mai multe persoane la ieşirea din Bacău spre Piatra Neamţ.

Tiberiu Cristodorescu spune că doar în urma informaţiilor primite de la unii poliţişti agresorii au aflat unde va putea fi găsit Dumitru Mironescu, zis Puiu, interlopul bătut cu bâtele la Bacău. „Poliţiştii au dat informaţii. De unde era să se ştie unde era plecat Puiu? Traseul lui de la Bucureşti şi până la Piatra Neamţ nu aveau de unde să-l ştie decât de la Poliţie", a precizat Tiberiu Cristodorescu.

Citiţi şi:

Interlopul bătut cu bâtele la Bacău va fi supus unei operaţii de nouă ore (UPDATE)

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă" (VIDEO)

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neam recunoaşte că este posibil ca unii agenţi să nu fi renunţat la relaţiile cu interlopii. „Din păcate mai avem printre noi, în Poliţie, şi unii care nu vor să renunţe la vechile prietenii. O parte din aceste grupuri n-au fost monitorizate, dar le vom face în curând nişte surprize", a declarat comisarul şef Dorel Manole, şeful IPJ Neamț.

Puiu Mironescu

image

Puiu Mironescu a fost bătut luni seară de mai multe persoane. La ieşirea în Bacău maşina nemţeanului a fost blocată de un alt autoturism din care au coborât mai mulţi tineri cu bate de baseball. Mironescu a fost lovit peste mâini, picioare şi cap.

Potrivit unor surse extrajudiciare, pentru ca Puiu Mironescu să fie eliminat s-ar fi oferit o recompensă de 300.000 de euro de la unul dintre clanurile din Piatra Neamţ.

Nemţeanul este cercetat şi în cazul asasinării lui Gheorghe Mararu. Acesta a fost împuşcat anul trecut într-o cafenea din Piatra Neamţ de Cristian Chilat, zis Falău.

Citiţi şi:

Piatra Neamț: Puiu Mironescu, bătut crunt pe calea ferată la ieșirea din Bacău

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite