INEDIT Un bulibaşă din Iaşi promite o baie comunală ca să fie ales în Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Stănescu, bulibaşa rromilor din comuna ieşeană Ciurea, cea mai mare comunitate de ţigani din judeţ, s-a înscris pe listele pentru Consiliul Local Ciurea.

Ionel Stănescu, zis Ferdinand Imperialul este bulibaşa ţiganilor din Ciurea, consilier imperial pe judeţul Iaşi şi Moldova, respectiv judecător în tribunalul ţiganilor. Acesta şi Colea Stănescu a intrat în cursa pentru un loc în CL Ciurea. Aceştia candidează din partea Partidei Rromilor Pro Europa, filiala Iaşi. Candidaţii doresc să construiască o baie comunală în comună şi un cabinet medical.Comunitatea rromilor din Ciurea numără 750 de persoane.

FOTO Cel mai bogat ţigan din Moldova are o avere de 7 milioane de euro. Vezi aici despre cine este vorba!

„Dorinţa noastră este să ne implicăm în educaţie. Ne dorim să avem un reprezentant în instituţiile statului, să scoatem în evidenţă tineretul", a spus Demostene Olariu, preşedintele partidului.         

Acelaşi partid şi-a nominalizat alţi patru candidaţi la CL Grajduri, o altă comunitate importantă de rromi din judeţ. Printre aceştia se numără Costică Stănescu, Ferdinand Stănescu şi Diamanta Stănescu.

Citeşte şi: Candidatură şoc la Iaşi. Cămătar implicat în scandaluri interlope de top vrea să fie ales consilier local

Zeci de candidaţi la Consiliul Judeţean Iaşi, respinşi după ce au „uitat“ să spună dacă au colaborat sau nu cu Securitatea

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Iaşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite