Începe cel mai mare eveniment dedicat mişcării de tineret din România. Unde va avea loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii spun că această a IV-a ediţie a evenimentului va avea patru teme.
Organizatorii spun că această a IV-a ediţie a evenimentului va avea patru teme.

Peste 500 de tineri din toată ţara se vor întâlni, în perioada 23-27 octombrie, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat mişcării de tineret din România - Summitul Tinerilor 2019. Sloganul ediţiei de anul acesta este „Imaginează! Crede! Revoluţionează!”.

Întâlnirea va avea loc la Iaşi, oraş care poartă titlul de „Capitala Tineretului din România”, motiv pentru care va găzdui Summitul Tinerilor 2019. 

Organizatorii spun că această a IV-a ediţie a evenimentului are patru teme, toate fiind legate de viitorul muncii, oraşele tinere, democraţia şi criza climatică şi ecologică. 

„În acest an am adus inovaţii de la modul în care este organizat întreg programul, până la conţinutul propriu-zis al sesiunilor care vor avea loc. Totodată, avem o varietate de ateliere pe baza celor 4 teme, ateliere de formare, ateliere informale şi ateliere recreative, toate desfăşurându-se într-un cadru relaxant şi prietenos pentru participanţii noştri. Summitul Tinerilor 2019 este un eveniment la care sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi din toată ţara, pentru care pregătim un program echilibrat între ceea ce înseamnă partea formală şi partea informală, cu serile sociale care vor avea loc”, a declarat  Teodora Balaş, Manager proiect Summitul Tinerilor 2019 şi Vicepreşedintele Consiliului Tineretului din România. 

Summitul Tinerilor este organizat de Guvernanţa Capitalei Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România (CTR), Grupul PONT, Federaţia Tinerilor din Cluj (FTC) şi BCR - Banca Comercială Română, împreună cu Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret din Iaşi – FONTIS şi Primăria Municipiului Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite