Ieşenii se distrează în weekend la primul campionat de beatbox din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile ieşene au pregătit petreceri cu muzică live
Cluburile ieşene au pregătit petreceri cu muzică live

Romanian Beatbox Battle din Club Zona, concertul Alternosfera din club Underground sau Norzeatic din club La Bază sunt trei dintre evenimentele de la Iaşi din acest final de săptămână.

16 artişti se vor întrece în scratchuri şi percuţii vocale la Iaşi duminica aceasta. Cu începere de la ora 20.00 în Club Zona ieşenii vor avea parte de primul beatbox battle din istoria oraşului. Cei 16, veniţi din întreaga ţară îi vor încânta pe amatorii de distracţie, sub ochii critici ai juriului, format din Sprite din Bulgaria, Bee Low  din Germania, care este, de altfel, şi fondatorul Beatbox Battle şi Red One, primul beatboxer din Bulgaria. Competitorii se vor lupta pentru onoarea de a reprezenta România la Campionatul Mondial de Beatbox. Intrarea la eveniment este 10 lei, iar după ora 22.00 tariful se majorează la 15 lei de persoană.

Romanian Beatbox Battle, evenimentul de la Iaşi, este primul campionat naţional recunoscut de liderii din acest domeniu din lume. Pentru prima dată beatbox-ul a intrat pe piaţa românească în anii 2003 – 2004 de către trupa InstrUMAN, iar prima astfel de înregistrare apare pe albumul R.A.C.L.A. din 2005.

Ieşenii care vor să se distreze la un concert live au sâmbătă ocazia de a-i vedea pe cei de la Alternosfera. Aceştia îşi vor lansa la Iaşi cel de-al treilea album, „Virgula”, în club Underground. Intrarea la concert este liberă.

Tot sâmbătă, pe 24 noiembrie, de la ora 21.00 ieşenii sunt aşteptaţi la un eveniment marca ”Brain Events”. Unul dintre pionierii hip hop şi din muzica electronică, Norzeatic, lansează în club La Bază noul album, ”Exerciţii pe ritm de pace”. Intrarea este 15 lei, iar în deschidere vor anima atmosfera SPDY & Kidamn.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite