Iaşi: Un bărbat a fost găsit cu gâtul tăiat într-o maşină în cartierul Tătăraşi (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a fost găsit în această dimineaţă decedat, în jurul orei 9.00, într-o maşină albă parcată în cartierul Tătăraşi, cu gâtul tăiat. Bărbatul are 47 de ani, fusese scos în şomaj tehnic de la o firmă unde lucra ca şofer şi, conform cunoscuţilor, s-ar fi sinucis pentru că suferea de ciroză.

Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii. "Avem în lucru mai multe ipoteze. Cea care stă în picioare momentan este sinuciderea, dar nu excludem nici crima. După ce vom face necropsia vom putea afla cu exactitate ce s-a întâmplat", a declarat comisarul sef Marian Moscalu de la Inspectoratul de PoliţieJudeţean Iaşi. Poliţiştii au găsit în maşină şi un cutter cu care bărbatul şi-ar fi tăiat gâtul. Oamenii legii au descoperit tăieturi şi pe braţ, ceea ce poate fi un indiciu că Liviu Gându ar fi încercat mai întâi să-şi taie venele.

image

Ora 12.10 Ce spune un fost coleg de serviciu: "Era un om foarte muncitor, corect, echilibrat. Nu ştiu să fi avut probleme. Firma la care a lucrat făcuse reduceri de personal şi a fost dat în şomaj. Nu-mi imaginez ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest",  a afirmat Ion Todireanu.

Ora 10.55 Şefa de asociaţie spune că îl cunoştea foarte bine şi că nu crede să fi fost vorba despre o crimă. Ea susţine că era un bărbat liniştit, care se înţelegea bine cu toţi vecini şi că a fost şocată, dimineaţă, când a fost descoperit.


"Am fost prietenă foarte bună cu soţia lui, Liliana Gându, care este asistentă la Universitatea de Agronomie. Îi ştiu de mulţi ani. Nu aveau probleme cu banii, chiar dacă el a fost scos în şomaj tehnic. Urmau să se mute în casă nouă, făcuseră un credit ipotecar. Bănuiesc că şi-a luat viaţa din cauta problemelor de sănătate. Nu ştiu sigur ce diagnostic i-au pus doctorii, dar cred că era vorba despre ciroză", a mai spus Magda Băhârniceanu.

image
image

Ora 10.45 Bărbatul se numeşte Liviu Gându (47 de ani) şi, conform cunoscuţilor, în ultima vreme avea probleme serioase de sănătate. „Avea probleme cu ficatul. Slăbise foarte mult", a spus Magda Băhârniceanu, vecină şi şefa asociaţiei de locatari de pe strada Vasile Lupu.

La faţa locului au ajuns ambulanţe, echipaje ale poliţiei de proximitate şi criminalişti. Până la această oră bărbatul nu a fost scos din maşina marca Opel parcată în apropierea Şcolii Nr. 4. 

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite