Iaşi: Tată şi fiu judecaţi pentru furtul unor maşini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din localitatea ieşeană Ciurea sunt acuzaţi de procurori că au furat mai multe maşini de lux de la diferiţi cetăţeni, după care le-ar fi vândut mai departe.

Sub pretextul că doresc să testeze autoturismele, Stejărel (50 de ani) şi fiul său, Bogdan Stănescu (23 de ani) ar fi păgubit, susţin oamenii legii, cinci proprietari, în perioada iunie 2009 - octombrie 2010. Prima victimă a celor doi ar fi fost proprietarul unui autoturism Rover, înmatriculat în Franţa, scos la vânzare. Cei doi l-ar fi chemat în iunie 2009 în localitatea Lunca Cetăţuii pentru a încheia tranzacţia.

Aici însă, sub pretextul că vor să testeze maşina, ar fi plecat cu ea, lăsându-l pe proprietar cu ochii în soare. Autoturismul ar fi fost apoi vândut în mai multe rânduri. În august 2009, ultimul proprietar a ajuns întâmplător cu Rover-ul în localitatea Ciurea. La un moment dat, ar fi fost blocat de Stejărel Stănescu, ajutat de alte persoane, lovit de acesta pe motiv că maşina i-ar aparţine, şi dat jos.  Folosind metode asemănătoare, cei doi ar mai fi furat un VW Vento, un BMW X5, un Renault Megane şi un Nissan Z350. Pe lângă infracţiunile de furt, Stejărel Stănescu va mai fi judecat pentru tâlhărie, iar Bogdan pentru conducere pe drumurile publice fără permis.  

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite