Iaşi: Astrolog despre Şerban Huidu: „Ziua accidentului a fost o zi norocoasă pentru el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o lună de la accidentul din 27 decembrie 2010, pe o pârtie de schi de lângă Innsbruck, Şerban Huidu încă se mai află în spital, deşi familia şi prietenii şi iniţial chiar medicii austrieci sperau într-o recuperare mai rapidă. Totuşi, să vedem ce spun astrele despre Şerban şi dacă el a fost norocos sau ghinionist.

Gălăţeanca Maria Onea, cunoscută ca Vesta, oferă servicii autorizate de astrologie şi tarot. Aceasta l-a descris pentru Adevărul de Seară Iaşi astrograma realizatorului de televiziune Şerban Huidu.

Deoarece în astrograma natală a lui Şerban, Saturn se află într-o zodie care nu îi este favorabilă şi mai are şi aspecte dificile, el poate sugera şi pericol de accidente. Chiar dacă nu ştim ora la care Şerban s-a născut şi de aceea nu putem preciza exact locul şi aspectele Lunii, oricare ar fi ora de naştere, Luna se află în Peşti. Dacă Soarele arată personalitatea, aşa cum este „pe dinafară" un individ, cum îl văd cei care îl cunosc, Luna simbolizează sufletul, instinctele, aşa cum este el „pe interior".

Predispus la „cârcoteală“

O Lună prost aspectată aici aduce înclinaţie spre bârfă, „cârcoteală", lăcomie (atenţie la greutate, căci apetitul este adesea de nestăvilit),  indolenţă, opinii schimbătoare. Fiind în Peşti, ea s-ar putea găsi şi într-o opoziţie (aspect nefavorabil) cu Martele din Fecioară şi asta ar fi iarăşi un semn de accidente sau de operaţii.

Cel mai evident element care arată riscul de rănire în zona capului este dat de Luna Neagră, un punct virtual folosit în astrologie şi care desemnează o karmă, ceva de neevitat, un loc sau un moment care presupune o conştientizare şi o depăşire de sine.

„Scut astral“ în ziua accidentului

Luna Neagră sau Lilith, cum i se mai spune, se află în Berbec şi cu aspecte negative cu 4 planete. Berbecul este semnul care guvernează capul, fruntea, ochii, maxilarul superior; creierul şi meningele. Luna Neagră în Berbec predispune spre o karmă de agresivitate, manifestată sau suportată, în funcţie de natura persoanei.

Ziua accidentului a fost o zi norocoasă pentru Şerban Huidu, căci astrele au format câteva aspecte favorabile spre planetele lui natale şi asta a făcut ca lucrurile să nu fie cu mult mai rele. Jupiter, Marele Benefic, făcea un aspect extrem de favorabil - un trigon numit „de aur" - cu Soarele şi Mercurul lui. Acesta a fost un fel de scut astral.

Un Rac norocos

De asemenea, conjuncţia Soare-Pluton în Capricorn, care se forma la acel moment pe cer, făcea un alt trigon către Martele lui natal. Mercur era însă retrograd, în Săgetător, într-o zodie în care şi aşa nu se simte bine şi slăbea capacitatea de concentrare. Iată de ce, din cauza neatenţiei şi a incapacităţii de concentrare, ceea ce trebuia să fie o simplă căzătură pe pârtie s-a transformat într-un accident grav şi Şerban, schior cu experienţă, nu a reuşit să-şi coordoneze picioarele(Săgetător) cu ceea ce a cules prin simţuri(Luna în Fecioară), prin gândire şi concentrare(Mercur retrograd).

Dar şi aşa Şerban este un Rac norocos!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite