Iaşi: Accident cu patru victime la Erbiceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un Audi condus de o tânără de 20 de ani a fost astăzi implicat într-un accident ale cărui vicitme au scăpat, printr-o minune, cu viaţă. Patru persoane au fost scoase din maşina răsturnată şi duse de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Tinerii au fost preluaţi de la locul accidentului de un echipajul de prim-ajutor SMURD din Podu Iloaei şi de maşinile Serviciului Judeţean de Ambulanţă. A

„Şoferiţa A.A.  şi ocupantul locului din dreapta S.C. (19 ani) sunt transportaţi medicalizat în UPU „Sf. Spiridon". Prima pacientă policontuzionată este evaluata ,tratată, merge la domiciliu cu recomandări de tratament. Al doilea pacient a suferit un traumatism craniocerebral, vertebromedular şi contuzie toraco-abdominala. Acesta este evaluat, tratat, nu are leziuni care să necesite intervenţie chirurgicala, este transferat la Neurochirurgie", a spus Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi.

S.S. (20 de ani) din Iasi a fost adus de cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă la Spitalul de Urgenţe „Sf. Iona" din Copou după ce a fost implicat într-un accident rutier la Ebiceni.

„Din maşina răsturnată au fost scoase 4 victime, celelalte fiind aşteptate la spital. Pacientul, politraumatizat, a fost preluat rapid in UPU şi este în curs de evaluare şi stabilizare în echipa mixtă. Pacientul va ramane internat la Traumatologie", a spus medicul Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii de primire Urgenţe (UPU) de la „Sf. Ioan".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite