Garajele din cartierul ieşean Nicolina, luate în colimator de poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii ieşeni şi-au construit garaje fără autorizaţie (Foto arhivă)
Unii ieşeni şi-au construit garaje fără autorizaţie (Foto arhivă)

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Urbanism acţionează zilele acestea pentru dezafectarea garajelor situate pe strada Pantelimon Halipa. În atenţia oamenilor legii sunt 30 de garaje metalice construite fără a deţine autorizaţie.

Oamenii legii spun că o parte dintre deţinătorii de garaje ridicate fără autorizaţie nu s-au conformat somaţiilor pentru a le dezafecta. Din această cauză, lucrătorii din cadrul S.C. Servicii Publice S.A. le vor demola, iar proprietarii vor primi nota de plată pentru a fi decontate costurile acţiunii.

„Menţionăm faptul că toate persoanele au fost somate în repetate rânduri să dispună măsuri de demolare a garajelor pentru a fi eliberatat domeniul public.  Având în vedere fapul că dezafectarea garajelor construite ilegal este una din priorităţile Poliţiei Locale, aceste acţiuni continuă zilnic în diferite zone din municipiul Iaşi, pentru a se putea amenaja noi locuri de parcare în locul acestora", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Locale Iaşi.

Citeşte şi: Iaşi: Poliţiştii locali au dat sute de amenzi şoferilor

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite