FOTO Şoferul care l-a ucis pe Adrian Berescu este cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au decis să nu propună arestarea lui Constantin I., cel care l-a accidentat mortal violonistul ieşean. Făgărăşeanul consumase băuturi alcoolice.

Bărbatul care s-a urcat beat la volan şi l-a accidentat mortal pe Adrian Berescu va fi cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă. „Nu s-a făcut propunere de arestare în acest caz. Momentan este cercetat pentru ucidere din culpă, iar în funcţie de rezultatul probelor biologice ar putea fi cercetat şi pentru conducere unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluid e Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Citiţi şi:

Violonistul Adrian Berescu: „ Fără vioară, fără motor, fără aer nu am cum să rezist"

Mesaje în memoria lui Adrian Berescu: „R.I.P. Taz, nu te vom uita"

Violonistul ieşean Adrian Berescu, ucis de un şofer beat (FOTO)

UPDATE Violonistul ieşean Adrian Berescu, fondatorul Cvartetului „Ad libitum", şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de motocicletă VIDEO

Făgărăşeanul, care conducea o combină agricolă, nu a respectat joi seră indicatorul care îi cerea să dea prioritate şi l-a accidentat mortal pe violonistul Adrian Berescu. „Un făgărășean de 50 ani conducea o combină agricolă,pe un drum de câmp și,ajungând la intersecția cu D.N.1,la  km.230+270 m, nu a respectat   semnificația indicatorului STOP și a pătruns pe drumul național,unde a accidentat un motociclist de 42 ani,din Iași,care circula regulamentar,din direcția Brașov spre Sibiu. Conducătorul combinei a fost testat cu aparatul alcooltest,rezultatul fiind de  0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat ", se părecizează într-un comunicat al IPJ Braşov.

image

Constantin I. a declarat în presa locală că l-a văzut pe motociclist, dar a crezut că are timp să intre pe drumul principal. „A intrat unul din dreapta cu motocicleta în roata din dreapta utilajului meu. Nu ştiu dacă avea viteză, eu l-am văzut că vine, era la depărtare, dar mă gândeam că am timp să intru şi eu la DN1", a spus Constantin I.

Citiţi şi:

Iaşi: PORTRET: Adrian Berescu: „Din om faci cvartet, dar din cvartet nu mai faci om"

Filip Papa: „Când capul este tăiat, restul organismului nu mai poate funcţiona"

Altar în memoria lui Adrian Berescu la locul de adunare al motocicliştilor ieşeni (FOTO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite