Filip Papa: „Când capul este tăiat, restul organismului nu mai poate funcţiona“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicienii din Cvartetul „Ad libitum“ susţin că moartea lui Adrian Berescu a fost o mare lovitură. Violoncelistul Filip Papa a vorbit pentru iasi.adevarul.ro despre ce înseamnă dispariţia violonistului.  

Colegii şi prietenii şi-au exprimat durerea la aflarea veştii că Adrian Berescu, prim violonist al Cvartetului „Ad libitum“ s-a stins din viaţă.

„Pe lângă un artist desăvârşit, Adrian a fost de un altruism mai mare ca al noastru. Ca violonist, noi nu vom mai întâlni niciodată unul ca el. Memoria lui Adrian ne obligă ca acesta să nu fie sfârşitul cvartetului. Totuşi, 25% dintre noi lipseşte, iar când capul este tăiat, restul organismului nu mai poate funcţiona ca înainte", a declarat Filip Papa, muzician care cântă la violoncel în cadrul cvartetului „Ad libitum" coleg cu Adrian Berescu de 24 de ani.

Trupul motociclistului a fost adus sâmbătă dimineaţă la capela bisericii din Cimitirul Eternitatea, Iaşi. În ziua înmormântării va fi dus şi la Filarmonică.

Citeşte şi:

UPDATE Violonistul ieşean Adrian Berescu, fondatorul Cvartetului „Ad Libitum", şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de motocicletă VIDEO

Mesaje în memoria lui Adrian Berescu: „R.I.P. Taz, nu te vom uita"

Altar în memoria lui Adrian Berescu la locul de adunare al motocicliştilor ieşeni (FOTO)

Tot în această seară, prietenii care împărtăşeau pasiunea violonistului pentru motoare vor ţine un moment de reculegere. „A fost un şoc pentru noi când am aflat de moartea lui Adrian, mai ales că zilele trecute am vorbit la telefon. Probabil sâmbătă seara vom avea un moment special cu lumânări", a spus Andrei Neamţu, unul dintre organizatorii evenimentului „Bikers weekend" care va avea loc pe Bucium.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite