Doliu în justiţia ieşeană. Un fost procuror, găsit fără suflare în propria locuinţă alături de o vecină

0
0
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Fostul procuror Codruţa Pantazi era cumnata fostului primar al municipiului Paşcani, Dumitru Pantazi. Ipoteza oamenilor legii este aceea că cele două femei s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Tragedie în justiţia din Iaşi. Un fost procuror a fost găsit sâmbătă, 16 ianuarie, fără suflare în propria locuinţă alături de o vecină. Este vorba despre Codruţa Pantazi, fost procuror, şi vecina acesteia. Conform anchetatorilor, cele două femei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Ele au fost descoperite în jurul prânzului. „Ieri (n.red. - sâmbătă, 16 ianuarie), în jurul orei 12.30 am fost sesizaţi despre faptul că două femei au fost găsite decedate în anexa locuinţei uneia dintre ele, din municipiul Paşcani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat cadavrele a două femei, de 61 de ani, respectiv 62 de ani”, se arată în comunicatul remis de IPJ Iaşi.

Conform primelor informaţii, a doua victimă este o femeie care o ajuta pe Codruţa Pantazi la treburile casnice. 

Codruţa Pantazi este cumnata lui Dumitru Pantazi, fost primar al municipiului Paşcani.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Vă recomandăm să citiţi şi:

„Şamanul QAnon” este acuzat că l-a ameninţat pe Mike Pence. Câţi ani de închisoare riscă pentru capetele de acuzare formulate împotriva sa

 

Oficial. Cât vei plăti factura la energia electrică dacă nu închei un contract pe piaţa liberă

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite