Cuţitarul şi pistolara din club dau ochii cu judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina şi Ion Hârtopanu, protagoniştii scandalului cu împuşcături din Master Pub, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Alături de cei doi au fost acuzaţi şi Alexandru Acrâşmăriţei, fiul magistratului Camelia Acrâşmăriţei, şi Florin Argint.

Ion Hârtopanu (26 de ani) a fost acuzat de procurori de tentativă de omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Mădălina Hârtopanu (25 de ani), sora tânărului, a fost şi ea trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire, port şi uz fără drept de armă neletală. Alexandru Acrâşmăriţei, fiul magistratului Camelia Acrâşmăriţei (24 de ani) de la Judecătoria Iaşi, şi Florin Argint (26 de ani) vor ajunge şi ei în faţa judecătorilor pentru  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

Pistolara din Master Pub, pusă să urmărească filmul în care a fost „actriţa” principală

Cei patru agenţi înjunghiaţi de Ion Hârtopanu s-au constituit părţi civile. De asemenea, tânăra împuşcată de Mădălina Hârtopanu a cerut 200.000 de lei daune morale. Primul termen al procesului va fi la Tribunalul Iaşi pe 23 aprilie.

Mădălina Hârtopanu împreună cu fratele ei au fost implicaţi, pe 29 ianuarie, într-un scandal în Master Pub. Conflictul a pornit de la o fată pe care Ion Hârtopanu, fratele Mădălinei, a abordat-o, dar care i-a refuzat avansurile.Tânărul l-a lovit pe prietenul fetei, iar în învălmăşeala creată, sora lui, Mădălina Hârtopanu, a început să tragă cu un pistol cu bile atât în bar. În urma altercaţiei,au fost răniţi 4 agenţi de pază, cei doi fraţi , precum şi o fată de 20 de ani din Republica Moldova, care nu are legătură cu atacatorii şi care s-a ales cu o plagă împuşcată la cap.

Pistolara din club bagă frica în martori şi sfidează autorităţile (Motivare)

Pistolara din Master Pub, arestată 29 de zile UPDATE

După incident tânăra a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Socola după de ar fi suferit un şoc. Mădălina Hârtopanu a fost externată pe 7 februarie, iar a doua zi anchetatorii au propus arestarea ei. Pe 10 februarie şi fratele tinerei a fost arestat. Mădălina Hârtopanu a fost pusă în libertate, pe 26 martie, de judecătorii Tribunalului Iaşi. DETALII AICI

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla filmul scandalului din club!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite