Cuţitarul din Master Pub, trimis în arest alături de sora lui UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii au decis vineri după-amiază ca fraţii Hârtopanu să fie trimişi după gratii. Aceştia au admis recursul procurorilor privind lăsarea lui Ion Hârtopanu în libertate şi au respins recursul formulat de Mădălina Hârtopanu după ce a primit 29 de zile de arest preventiv.

Ora 17.15 Judecătorii au respins recursul formulat de Mădălina Hârtopanu, care a fost arestată preventiv pentru 29 de zile. Astfel, pistolara rămâne după gratii.

Aceeaşi soartă o va avea şi fratele său, Ion Hârtopanu. Recursul procurorilor formulat cu privire la lăsarea lui în libertate a fost admis.

Ora 11.47 Ion Hârtopanu s-a internat luni la Spitalul de Psihie, iar joi a fost externat. Tânărul a beneficiat de îngrijrii medicale de specialitate pe considerentul că era agitat şi stresat.

„A fost internat la noi câteva zile cu o stare de stres, era agitat, avea dureri de cap şi insomnii. A primit tratament, starea i s-a ameliorat, iar joi a fost externat", spune profesorul Călin Scripcaru, managerul Spitalului de Psihiatrie din Iaşi.

FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

Pistolara din Master Pub, internată la Socola din cauza stresului. Fratele cuţitar este la Neurochirurgie UPDATE

Internată la Socola a fost şi sora lui, Mădălina Hârtopanu. Aceasta a fost dusă la Psihiatrie imediat după producerea scandalului pentru că era în stare de şoc.

Astăzi se judecă recursul fraţilor Hârtopanu şi ar trebui să se decidă dacă aceştia vor rămâne în libertate sau nu. Mai exact, în cazul lui Ion Hârtopanu procurorii au formulat recurs cu privire la lăsarea lui în libertate.

Cuţitarul din Master Pub este membru al lumii interlope. Vezi în ce scandaluri au mai fost implicaţi interlopii ieşeni UPDATE

În cazul pistolarei, aceasta a fost arestată preventiv pentru 29 de zile fiind reţinută pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire, port fără drept de armă neletală şi uz fără drept de armă neletală. Tot astăzi se află dacă se admite recursul formulat de Mădălina Hârtopanu.

Cuţitarul şi pistolara din Master Pub, în spital de cinci zile. Ancheta bate pasul pe loc

Scandalul din Master Pub a pornit de la o fată pe care Ion Hârtopanu, fratele Mădălinei, a abordat-o, dar care i-a refuzat avansurile. Prima confruntare a avut-o cu un tânăr de 23 de ani, Adrian Ungureanu, pe care l-a lovit în zona feţei.

UPDATE Pistolara din Master Pub a fost reţinută FOTO

 În învălmăşeala creată, sora lui, Mădălina Hârtopanu, a început să tragă cu un pistol cu bile atât în bar, cât şi afară. În urma altercaţiei, 7 persoane s-au ales cu răni: 4 agenţi de pază, agresorul Ion Hârtopanu, Mădălina Hârtopanu, precum şi o fată de 20 de ani din Republica Moldova, care nu are legătură cu atacatorii şi care s-a ales cu o plagă împuşcată la cap.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea ce se decide în cazul fraţilor Hârtopanu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite