Criminal salvat de la sinucidere după ce şi-a omorât mama. Femeia fusese lovită brutal cu o cioată în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 44 de ani, din judeţul Iaşi, a fost reţinut de autorităţi fiind suspectat că şi-a ucis mama de 84 de ani. Individul a vrut, după crimă, să se sinucidă, însă a fost oprit chiar lângă ştreangul pe care şi-l improvizase, de un vecin.

Bărbatul este cunoscut în comunitate ca fiind extrem de violent, el fiind suspectat că şi-a agresat mama şi în trecut. În dimineaţa zilei de luni, 3 februarie, individul a avut un conflict cu mama sa, cu care locuia de ceva vreme, după ce a divorţat de nevastă.

În timpul discuţiei în contradictoriu, bătrâna l-a muşcat pe fiu, acesta luând o bucată de lemn şi lovindu-o puternic pe mamă. Din cauza rănii puternice, victima a murit.

Imediat după crimă, când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a fugit la un vecin, căruia i-a cerut să sune la 112. „Asta mi-a spus, că a omorât-o pe mamă-sa şi să mă duc acolo. Era treaz, nu era beat. Păcat de el, daca nu mă duceam se omora şi el”, a povestit vecinul. După ce a sunat la 112, acesta a mers în curtea în care a avut loc grozăvia şi l-a găsit pe criminal lângă un ştreang improvizat.

Fraţii individului povestesc că acesta a avut des conflicte cu mama, în luna august împotriva sa fiind emis şi un ordin de protecţie, care a expirat însă zilele trecute. „A fost cel mai mic copil din familie şi a fost cel mai alintat. A mai avut probleme, a fost dus la poliţie la Paşcani, dar l-a adus înapoi. A fost dus şi la Iaşi la Psihiatrie, dar a revenit. Legislatia daca era mai bună, nu se întampla asta", a povestit unul dintre fraţi.

Şapte dosare au fost deschise la Poliţia din Paşcani, în ultimii ani, pe numele criminalului. Nu a fost însă niciodată tras la răspundere, deoarece mama sa îşi retrăgea plângerea. „Are dosar penal de agresiune împotriva mamei. Îi făcea viaţa grea, o lovea. El a avut o problema, un accident în Sardinia, a căzut în cap, nu şi-a luat medicamentele şi când bea alcool devenea violent”, a povestit unul dintre fraţii suspectului. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite