Cosette Chichirău a anunţat oficial că va candida din partea USR la Primăria Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosette Chichirău, candidatul USR la Primăria Iaşi. FOTO Alina Batcu
Cosette Chichirău, candidatul USR la Primăria Iaşi. FOTO Alina Batcu

Oficialii USR şi-au lansat candidaţii pentru judeţul Iaşi la alegerile locale din vara acestui an. În fruntea listei se află Cosette Chichirău, cea care va candida la Primăria Iaşi din partea formaţiunii politice.

Conducerea USR şi-a prezentat sâmbătă, 7 martie, candidaţii pentru judeţul Iaşi la alegerile locale din iunie 2020. Formaţiunea politică va avea peste 50 de candidaţi la primăriile din judeţul Iaşi. Cosette Chichirău se află prima pe lista pe care USR Iaşi a făcut-o publică astăzi. 

Astfel, Cosette Chichirău este candidatul USR la Primăria Iaşi. La primăriile din urban şi zona metropolitană a judeţului Iaşi, candidaţii USR sunt următorii: Mioara Petrescu – Paşcani, Claudiu Irimia – Podu Iloaie, Marian Ghitonic – Aroneanu, Vasile Moraru – Bârnova, Andrei Crasi – Ciurea, Alexandru Beţianu – Miroslava, Vasile Florea – Rediu, Cătălin Vătămănelu – Valea Lupului.

Pentru Consiliul Judeţean Iaşi va candida din partea USR Silviu Gurlui. 

usr

„Ne-am gândit la educaţie, experienţă profesională, pentru noi este important ca oamenii să aibă o meserie a lor. Mihai Chirica nu este candidat pe dreapta. Este o greşeală monumentală a PNL. Nu ştiu de ce culoare este el, probabil portocaliu. Eu voi fi singurul candidat de pe dreapta. Domnul Chirica se va bate cu domnul Ciuhodaru pe stânga, îşi vor împărţi voturile şi noi vom câştiga. Nu exclud o colaborare cu domnul Bodea”, a declarat Cosette Chichirău.

Despre Alianţa USR-PLUS, Cosette Chichirău a spus că protocolul prevede următoarele: „candidaţii comuni sunt aleşi mai întâi prin negocieri şi apoi prin sondaje. Dezbaterile pot fi atât între conducerile celor două formaţiuni politice, cât şi publice.” 

„Aşteptăm acum sondajele, pentru că sunt blocaje în multe judeţe din ţară. Apropo de ajungerea la candidaţi comuni, noi credem că în maxim o săptămână vom închide aceste negoceri şi apoi vom prezenta un program comun”, a completat Cosette Chichirău.

usr
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite