Copilă de 12 ani supusă la perversiuni sexuale de unchi. Individul i-a dat 10 lei pentru a face sex cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani din satul Forăşti, judeţul Iaşi, a fost condamnat la 3 ani şi 2 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi tentativă la viol.

Costică Chelaru a fost condamnat zilele trecute de Judecătoria Hârlău, care a motivat cuantumul pedepsei prin faptul că tânărul a fost sincer la audieri şi nu este recidivist. 

Motivarea sentinţei conţine detalii groteşti despre faptele de agresiune sexuală comise de individ. Potrivit documentului publicat pe portalul Rolii, prima faptă comisă de Chelaru a avut loc în luna august, la o dată ce nu poate fi stabilită cu exactitate. Atunci, individul şi-a pipăit nepoata de 12 ani pe picioare şi în zona organelor genitale. 

„În cursul lunii decembrie 2019, aproximativ în data de 20-21 decembrie 2019, acţionând cu intenţie directǎ, inculpatul a realizat acte de natură sexuală, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa cu persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani, nepoata sa. Se reţine că la această dată inculpatul a atins-o pe persoana vătămată în zona genitală cu mâna şi a sărutat-o pe gură, dându- persoanei vătămate suma de 10 lei pentru ca aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el”, se arată în motivarea judecătorilor de la Hârlău. 

O altă faptă a avut loc în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, atunci când Chelatu şi-a agresat sexual din nou nepoata. Individul s-a masturbat în faţa acesteia, a atins-o în zona intimă şi a încercat să o violeze, fiind însă prins de o rudă. 

La audieri, Chelaru a recunoscut faptele şi a spus că le regretă. „Se va avea, de asemenea, în vedere şi faptul că inculpatul este la primul raport juridic de conflict cu legea penală, aşa cum rezultă din fişa de cazier judiciar a acestuia, ataşată la dosarul cauzei, dar şi atitudinea extrem de sinceră adoptatǎ de acesta atât în cursul urmǎririi penale cât şi al cercetǎrii judecǎtoreşti, precum şi faptul cǎ a recunoscut şi regretat comiterea faptelor, colaborând în acest sens cu organele judiciare”, au motivat judecătorii de la Hârlău. 

Individul poate formula apel împotriva sentinţei, la fel ca şi procurorii, decizia finală urmând a fi luată la Iaşi, la Curtea de Apel. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite