Caz cutremurător în judeţul Iaşi. O fetiţă de un an a ajuns la spital cu urechile mâncate complet de porcul din curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această curte a avut loc evenimentul şocant FOTO Adevărul
În această curte a avut loc evenimentul şocant FOTO Adevărul

Micuţa a ajuns la spital fără pavilioanele de la urechi. Medicii se tem şi de eventualele infecţii pe care animalul le-ar fi putut transmite copilului.

Întâmplarea şocantă a avut loc în localitatea ieşeană Mogoşeşti, într-o familie cu mai mulţi copii. Imediat după ce fata a fost preluată de medici şi dusă la spital, la faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, care au deschis o anchetă.

Potrivit unor surse, în această dimineaţă, fetiţa în vârstă de un an a rămas în grija fraţilor mai mari, mama plecând la soacră – cu care se învecina, în timp ce tatăl era la muncă.

Victima a ieşit din casă mergând de-a buşilea şi a ajuns în curte, acolo unde se afla un porc. Animalul a muşcat fata de cap, mâini şi picioare, rănile grave fiind în zona urechilor, care au fost mâncate în totalitate.

Fetiţa a fost internată la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” acolo unde medicii o vor opera pe fetiţă şi vor încerca, totodată, să preintâmpine apariţia unei infecţii.

Este internată în Chirurgie Plastică, are plăgi multiple, făcute de porc şi în acest moment va intra în blocul operator pentru intevenţie cirurgicală, pentru evaluare şi iniţierea terapiei. A rămas fără urechiuşe, pavilioanele a fost mâncate în totalitate. Mai are şi alte plăgi. În acest moment viaţa nu îi este pusă în pericol”, a declarat Tamara Roşu Solange, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii din Iaşi. Aceasta a mai relatat că e primul caz de acest gen cu care medicii ieşeni se confruntă. 

 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite