Carne de cal vândută pe holurile unui spital din Iaşi. Mai multe cadre medicale, implicate într-o anchetă a Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ieşeni încearcă să descopere identitatea unei femei care a vândut carne de cal mai multor medici şi asistente, chiar în incinta spitalului, păcălindu-i că ar fi carne de viţel.

Şapte cadre medicale de la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iaşi au înaintat, zilele trecute, o reclamaţie la Poliţie după ce au fost păcălite de o vânzătoare ambulantă.

La începutul acestei luni, o femeie necunoscută a intrat în spitalul ieşean cu o sacoşă plină cu carne, despre care spunea că este de viţel.

Femeia vindea carnea cu 12 lei kilogramul şi, în doar câteva ore, a vândut toată marfa medicilor sau asistenţilor de la spitalul amintit. Ajunşi acasă, clienţii şi-au dat seama că au fost păcăliţi şi că au cumpărat, de fapt, carne de cal.

După ce cazul a ajuns în vizorul poliţiştilor, aceştia au recuperat de la medici aproximativ 17 kilograme din carnea cumpărată de la vânzătoarea misterioasă, însă cantitatea totală ce a fost comercializată se pare că fi fost mai mare.

„Sunt făcute cercetări sub aspectul infracţiunii de înşelăciune. Sunt mai multe sesizări făcute de mai mulţi medici şi asistente care au cumpărat carne de cabaline, crezând că au achiziţionat carne de bovină. Suspectul principal este o femeie, care ar fi din zona Podu Iloaiei, dar care a rămas deocamdată neidentificată“, au precizat surse din cadrul Poliţiei pentru Ziarul de Iaşi.

Managerul Spitalul de Copii din Iaşi, medicul Radu Terinte, s-a arătat consternat de întâmplarea petrecută în unitatea sanitară. “Am interzis intrarea persoanelor în interiorul spitalului care au obiecte de vânzare.Probabil persoana respectivă a intrat sâmbătă sau duminică. În timpul săptămânii nu avea cum. Erau mulţi cei care vindeau până şi lenjerie intimă. Dar să intri cu paporniţa cu carne în spital şi tocmai medicii să fie cei care cumpără, este şocant pentru mine. Suntem foarte supăraţi de acest lucru, şi o să luăm măsuri. Cum să fii medic şi să cumperi carne dintr-o paporniţă?“, sa declarat Radu Terinte

CITIŢI ŞI:

Mieii „exotici” iau faţa celui românesc. Cât ne costă mielul de Paşti

Ciobanul Ghiţă, vedeta singurului târg de miei vii din Capitală

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite