Bărbat cu gânduri sinucigaşe, convins de negociator să renunţe. „Nu te teme, nu îţi face nimeni nimic“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ALO IASI
FOTO: ALO IASI

Un bărbat a fost convins să renunţe la intenţia sinucigaşă în urma unei negociere reuşită a poliţiştilor ieşeni, care au stat de vorbă cu el circa 15 minute.

Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, că o persoană de sex masculin, posibil sub influenţa alcoolului, s-a urcat pe un imobil, proprietate personală, ameninţând că se va arunca în gol. 

Acesta a susţinut că vrea să facă acest lucru, deoarece deţine un teren şi nu i se eliberează documentele necesare pentru intabulare.

Bărbatul s-a urcat pe acoperişul casei cu două etaje, din zona mănăstirii Galata din Iaşi şi a început să arunce cu sticle în stradă. Păstrând un ciob de la o sticlă, a început să ameninţe că se va tăia, lucru pe care l-a şi făcut.

Negociatorul l-a convins să coboare pe treptele casei, iar după circa 15 minute de discuţii, a reuşit să îl convingă să renunţe la gest. Bărbatul a fost condus la spital pentru mai multe investigaţii.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Doi fraţi români din Belgia, executaţi în stil mafiot cu câte un glonţ în cap. Firul anchetei a dus la un fost poliţist

Tot ce trebuie să ştii despre etapa a III-a a vaccinării. Cum te înscrii pe lista de aşteptare şi cine va avea prioritate

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite