Bancherul înecat în Siret a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au găsit în râul Siret trupul lui Dănuţ Murariu (56 de ani) în urma cu aproximativ un sfert de oră şi l-au scos la mal. În momentul de faţă pompierii aşteaptă sosirea Poliţiei care urmează să facă identificarea cadavrului

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în urmă cu puţin timp de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). „Trupul a fost descoperit în râul Siret la graniţa dintre localităţile Stolniceni Prăjescu ţi Cozmeşti. A fost scos pe mal şi s-a anunţat Poliţia pentru a face identificarea", a spus locotenet Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU.

Citiţi şi: Bancherul căutat în apele Siretului are 5% şanse să fie găsit

Dânuţ Murariu, fost director al Romanian International Bank, a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână, în ziua în care ar fi trebuit să plece cu mai muţi prieteni în vizită la mănăstirile din judeţul Neamţ. În cursul zilei de joi poliţiştii au găsit pe malul râului Siret hainele acestuia, portofelul, telefonul mobil şi o sumă de bani.

Cunoscuţii spun că era deprimat din cauza problemelor pe care le avea în familie, acestea fiind şi cauza pentru care locuia cu părinţii la Paşcani. Murariu era în proces de divorţ de soţia sa, acţiunea fiind intentată de femeie în cursul lunii iunie. Primul termen al procesului trebuia să aibă loc la sfârşitul lunii viitoare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite