Asasinul din Ţicău a fost condamnat la închisoare pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrică Enuţă (57 de ani), care a omorât doi bătrâni din zona Ţicău,  a fost condamnat la pedeapsa cea mai grea. Decizia nu este însă definitivă.

Petrică Enuţă a fost condamnat astăzi la închisoare pe viaţă. Bărbatul a fost acuzat de procurori că  pe 20 decembrie 2010 acasă la soţii Adriana şi Petru Alexandrescu din Ţicău,  pentru care lucrase în gospodărie. Enuţă ar fi vrut să le ceară acestora plata pentru munca depusă, dar i-a atacat cu un cuţit.

Prima victimă a fost Petru Alexandrescu care era singur în casă. Din cauza loviturilor repetate, mânerul din plastic al cuţitului s-a desprins de lamă. Enuţă, arată oamenii legii, a luat lama şi, la venirea femeii, a atacat-o. Ultima lovitură a fost în maxilarul acesteia. Cadavrele, mai arată anchetatorii, au fost găsite de o vecină a celor doi soţi.

Citiţi şi:

Iaşi: Asasinul din Ţicău, acuzat de omor deosebit de grav şi tâlhărie

Procurorii l-au mai acuzat pe bărbat că după comiterea faptelor, ar fi luat din casă un card şi suma de 600 de lei. În timpul anchetei, Enuţă şi-a recunosc crimele dar a negat că ar fi luat bani din casă.

Potrivit legii, după ce va împlini 60 de ani pedeapsa pe viaţă se va înlocui cu 25 de ani de închisoare.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite