„Alianţă“ la Politehnica din Iaşi pentru înlocuirea actualului rector

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi contracandidaţi ai lui Ion Giurmă pentru funcţia de rector a Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi" şi-au unit forţele pentru alegerile ce vor avea loc vinerea aceasta.

Profesorii Alexandru Sălceanu şi Corneliu Munteanu au anunţat în cursul zilei de astăzi, 22 februarie, intenţia de a-şi uni programele manageriale pentru a readuce Politehnica din Iaşi pe primele poziţii ale topului naţional. „Ne-am unit planurile manageriale pentru că sunt compatibile. În cadrul acestei campanii bineînţeles că planurile au fost ajustate, dar direcţia de noutate, de modernism, de transparenţă rămâne constantă", a precizat Alexandru Sălceanu, decanul Facultăţii de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată.

E oficial: se reiau alegerile pentru şefia Politehnicii din Iaşi! FACSIMILE

Decizia de reluare a alegerilor pentru şefia Universităţii Tehnice a ajuns sâmbătă, pe 18 februarie, pe masa conducerii instituţiei de învăţământ superior, după ce Corpul de Control al Ministerului Educaţiei a verificat de două ori situaţia de la UTI.

Amintim că la alegerile de pe 20 ianuarie, şapte cadre universitare care au depăşit vârsta de pensionare, 65 de ani, au votat, deşi nu aveau dreptul, pentru numirea noului şef al Universităţii Tehnice „Gh. Asachi" din Iaşi. Este vorba despre Mihail Voicu (Preşedintele Universităţii, peste 68 de ani), Spiridon Creţu (prorector cu Strategia Universitară, peste 66 de ani), Radu Gaiginschi (şef de catedră la Facultatea de Mecanică, peste 68 de ani), Mircea Guşă (prorector cu Activitatea Didactică, peste 66 de ani), Vasile Virgiliu Onofrei (decan la Facultatea de Arhitectură, peste 67 de ani), Nicolae Ţăranu (decan la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii, peste 66 de ani) şi Constantin Luca (directorul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Fidactic, profesor la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, peste 65 de ani).

Citeşte mai multe despre alegerile contestate de la Universitatea Tehnică accesând linkurile de mai jos:

E oficial: se reiau alegerile pentru şefia Politehnicii din Iaşi! FACSIMILE

UPDATE Dinozaurii ilegali care au fraudat alegerile de la Politehnica din Iaşi FOTOGALERIE

Alegerile de la Universitatea Tehnică din Iaşi, în atenţia Ministerului Educaţiei UPDATE

Un nou rector la Universitatea Tehnică din Iaşi. Vezi aici despre cine este vorba UPDATE

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite