Accident mortal la Podu Iloaiei, în urma unei coliziuni între două maşini şi o căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident mortal a avut loc, vineri seară, în orașul Podu Iloaiei, din județul Iași, între două autoturisme și o căruță.

FOTO antena3.ro
FOTO antena3.ro

Teribilul accident în urma căruia și-a pierdut viața o persoană a avut loc la ieşirea din oraşul Podu Iloaiei, pe DN 28. 

Potrivit Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, la locul evenimentului rutier s-au deplasat două echipaje de intervenţie, o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi un echipaj de prim ajutor calificat, relatează Agerpres.

"La sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului rutier s-a constatat că în accidentul rutier sunt implicate două autoturisme şi o căruţă, într-un autoturism este o persoană decedată, în cea de-a doua maşină trei persoane s-au autoevacuat conştiente. În căruţă sunt două persoane, conştiente.

Persoanele din autoturism sunt evaluate medical, persoanele din căruţă refuză evaluarea medicală. Calul atelajului este mort", a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul ISU Iaşi.

Accidentul ar fi avut loc după ce una dintre mașini s-a angajat într-o depășire, timp în care a acroșat căruța. Șoferul autoturismului care a încercat să facă depășirea a murit la locul accidentului, mașina sa oprindu-se abia după 200 de metri de la locul impactului.

Impactul cu căruța a fost atât de puternic încât aceasta a lovit și mașina care a fost depășită. Calul de la căruță a decedat în urma impactului. În căruță se aflau și doi copii care au reușit să scape miraculos după ce atelajul a fost aruncat de pe direcția de mers, potrivit antena3.ro

În acest moment circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Iași - Podu Iloaiei, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite