A scăpat de închisoare după ce a cumpărat ţigări cu bani falşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bani falşi Foto: Arhivă
Bani falşi Foto: Arhivă

Thoma Kuro (26 de ani) a fost condamnat, pe 23 martie, la doi ani şi trei luni cu suspendare pentru înşelăciune şi falsificare de monedă.  Studentul Facultăţii de Medicină Dentarăa fost acuzat că a încercat să plaseze trei bancnote false de 100 de lei.

Kuro poate contesta sentinţa Judecătoriei Iaşi. Procurorii susţin că, pe 23 martie 2010, Thoma Kuro a cumpărat 10 bancnote false de 100 de lei de la Andrei Atanasov. Pentru acestea studentul din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară a plătit 350 de lei. După ce a făcut  rost de bani albanezul s-a întâlnit cu patronul de la barul Ali Baba şi s-a plimbat cu acesta prin oraş.

Bani falsificaţi la Iaşi cu fierul de călcat şi cu ojă albă

Thoma Kuro a încercat să plaseze banii la diferite chioşcuri la care se vindeau şi ţigări. Procurorii susţin că albanezul a reuşit să cumpere un pachet de ţigări de la un chioşc. Un al doilea vânzător şi-a dat seama că banii sunt falşi, iar studentul a rupt-o la fugă. Thoma Kuro a încercat să plaseze a treia bancnotă la o tonetă din Păcurari, dar angajatul a apăsat butonul de panică.Studentul albanez a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar pentru Atanasov au fost disjunse cercetările.

 Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite