A murit Emil-Nicuşor Maxim, ieşeanul care avea nevoie de sânge şi pentru care s-au mobilizat mii de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil-Nicuşor Maxim   FOTO Facebook/ Salvează-l pe Emil-Nicuşor Maxim
Emil-Nicuşor Maxim   FOTO Facebook/ Salvează-l pe Emil-Nicuşor Maxim

Mii de persoane s-au mobilizat şi au viralizat cazul tânărului, însă, din păcate, Emil-Nicuşor Maxim a decedat vineri, 12 februarie, la numai 39 de ani.

Emil-Nicuşor Maxim, tânărul de 39 de ani din Iaşi, care avea nevoie urgentă de sânge, s-a stins din viaţă vineri, 12 februarie. Tânărul se afla în stare gravă la Institutul Clinic „Fundeni”, Bucureşti.

Nici el, nici familia sau prietenii acestuia nu se aşteptau la veştile care au venit într-un timp atât de scurt. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Emil era perfect sănătos. A ajuns la spital din cauza unei dureri de stomac, moment în care a fost diagnosticat cu trombocitemie esenţială - cancer de sânge. Evoluţia acestei boli l-a pus în situaţia de a depinde zilnic de o cantitate importantă de sânge şi trombocite.

Între timp, mii de persoane s-au mobilizat şi au viralizat cazul tânărului pentru a primi sânge. Din nefericire, vineri, 12 februarie, Emil-Nicuşor Maxim a decedat.

„Mulţumim pentru tot sprijinul acordat, sângele donat sigur a salvat alte vieţi. Suntem recunoscători pentru tot, suntem surprinşi de câtă iubire a reuşit Nicu, al nostru, să strângă, de fapt...asta a fost toata viaţa puterea lui, să adune oamenii împreună, cu căldură. 

Nicu ne păzeşte acum de sus, sunt sigură că e mândru de ce am reuşit...salvăm alte vieţi, aşa cum a făcut şi el când dona sânge. Va rămâne mereu în sufletul nostru, îi vom simţi lipsa! Cel mai iubit dintre pământeni, aşa cum îmi place să-i zic, a luat şi o bucată din sufletul nostru în zborul său! In memoriam, vom organiza in fiecare an evenimente pentru donare de sânge! RIP Nicu!”, transmit reprezentanţii paginii Salvează-l pe Emil Nicuşor Maxim. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Atac fără precedent al lui Nicolae Robu la adresa lui Dominic Fritz: „A candidat cu falsuri. Se va minuna şi DNA-ul”

Noi dezvăluiri despre mafia de la Apele Române. Concurs anulat deoarece postul a fost câştigat de „altcineva decât trebuia”

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite