16 note de 10 în judeţul Iaşi, la Evaluarea Naţională 2022. Care e judeţul cu cele mai puţine note de trecere

0
0
FOTO: Alina Mitran / Adevărul
FOTO: Alina Mitran / Adevărul

Rezultatele de la examenul de Evaluarea Naţională 2022 s-au afişat atât în centrele de examen, cât şi pe pagina dedicată de pe site-ul Ministerului Educaţiei, pe evaluare.edu.ro.

Iaşul se află în topul judeţelor în ceea ce priveşte elevii care au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională 2022. Judeţul din Moldova este depăşit de Bucureşti, unde au fost obţinute 37 de note de 10 şi de Cluj, cu 17 note de 10, la egalitate cu judeţul Argeş. 

La Iaşi au fost obţinut 16 note maxime, de către elevi de la mai multe şcoli din judeţ. Este vorba despre patru elevi de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” şi şapte elevi de la Colegiul Naţional, doi elevi de la Colegiul „Costache Negruzzi” , alături de un elev de la Şcoala Gimnazială „Ştefan Bârsănescu” şi un elev de la Şcoala Gimnazială „Ioanid Romanescu”, Voineşti. 

Peste 83% dintre elevii din România au luat note de trecere la Evaluarea Naţională din 2022. Cea mai mică pondere  a notelor peste cinci la Evaluarea Naţională a avut-o judeţul Teleorman.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Primar acuzat de hărţuirea sexuală a unei tinere: „Dacă vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziţia mea”. Reacţia edilului şi a PSD

Adrian Chesnoiu şi-a dat demisia din Guvern şi se autosuspendă din PSD

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite