VIDEO Autospeciala Poliţiei distrusă într-un accident rutier în intersecţie. Maşina s-a ciocnit cu un autoturism taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu maşina Poliţiei. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Accident cu maşina Poliţiei. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Încă o autospecială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara a fost implicată într-un accident rutier, după ce în ultimele săptămâni alte două maşini folosite de poliţişti au fost puse pe butuci.

Un echipaj de Poliţie a fost implicat, vineri după-amiaza, într-un accident rutier. Coliziunea s-a petrecut în municipiul Hunedoara, la intersecţia străzilor Aurel Vlaicu şi Victoriei.

Un şofer de taxi a izbit cu maşina autospeciala poliţiştilor de la Biroul Rutier, care circula în regim normal.

„Din fericire nu au fost victime. Au loc cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tamponarea”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

UPDATE: În urma cercetărilor s-a stabilit că poliţistul aflat la volan a fost vinovat pentru producerea evenimentului rutier, pentru că nu a acordat prioritate celuilalt şofer. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

VIDEO

accident politia
accident politia

În ultimele săptămâni alte două maşini din dotarea poliţiştilor hunedoreni au fost implicate în accidente rutiere, în Deva şi Rapolt, un poliţist fiind rănit.

Autospeciala Poliţiei distrusă în accidentul din intersecţie


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident cu maşina Poliţiei: un agent a fost rănit. Echipajul a fost lovit de autoturismul condus de un tânăr grăbit

Un agent de poliţie a fost rănit într-un accident rutier în care a fost implicată autospeciala Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Maşina Poliţiei a fost distrusă de un şofer imprudent.

Cursa unui şofer teribilist, urmărit de Poliţie, s-a încheiat dramatic. Tânărul fără permis a provocat un accident

Un incident grav s-a petrecut pe străzile Hunedoarei. Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie.

Maşinile Poliţiei, „sicrie pe patru roţi“. De ce s-au plâns agenţii de poliţie de starea autospecialelor vechi din dotare

Mai multe autospeciale folosite de Poliţia Hunedoara sunt catalogate de unii dintre poliţişti drept „sicrie pe patru roţi”, din cauza stării de uzură. Câteva imagini trimise de aceştia arată cum agenţii şi-au rupt pantalonii, după ce i-au agăţat în arcurile ieşite din scaunele maşinilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite