Un tânăr a ajuns să-şi conducă maşina prin vegetaţia dintre serpentine din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, a rulat cu maşina sa nici mai mult nici mai puţin de 38 metri prin vegetaţia dintre două serpentine. Accidentul a avut loc pe  DJ 687 A, pe drumul  care leagă oraşul Haţeg de Hunedoara.

Pentru că şi-a uitat piciorul pe pedala de acceleraţie, şoferul a pierdut controlul volanului imediat după ce a trecut de fosta groapă de gunoi a municipiului Hunedoara.

Nu a apăsat frâna într-o curbă deosebit de periculoasă  la dreapta şi, automat, a  ieşit în afara părţii carosabile.

După ce a rulat 38 metri prin vegetaţia dintre două serpentine s-a răsturnat pe partea carosabilă a serpentinei inferioare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă  a conducătorului auto, care a rămas internat la Spitalul Municipal Hunedoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.      

Circulaţia rutieră a fost pusă în pericol şi pe  B-dul 22 Decembrie din Deva, unde poliţiştii au oprit, ieri, un tânăr aflat la volanul unei maşini  înmatriculată în Austria.

Tânărul a fost tras pe dreapta din cauză că nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, iar în momentul în care i s-au cerut actele la control nu a putut prezenta niciun document.

Bărbatul de 23 de ani, din comuna Certeju de Sus, nu avea permis de conducere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite