Sindicaliştii din învăţământ acuză conducerea IŞJ Hunedoara că a încercat intimidarea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Rusu.
Paul Rusu.

Aproximativ 500 de hunedoreni de la mai multe sindicate (Cartel Alfa, Sindicatul Învăţământului Preuniversitar, Blocul Naţional Sindical, CNSRL Frăţia Hunedoara) vor participa marţi la protestul de la Bucureşti. Profesorii deveni vor pleca spre Bucureşti, la miezul nopţii, de la Liceul Pedagogic din localitate.

Paul Rusu, liderul de sindicat de la „Învăţământ”, spune că aproximativ 50 de profesori vor protesta în Capitală. O parte dintre aceştia vor ajunge cu un autocar.

„Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, ne-a înştiinţat că profesorii care vor lipsi de la ore în zilele de 27 şi 28 octombrie, pentru a participa la miting, vor fi trecuţi absenţi nemotivaţi şi vor răspunde disciplinar”, a declarat Paul Rusu.

Reprezentanţii IŞJ Hunedoara au negat acuzaţiile lui Paul Rusu. „Le-am comunicat directorilor unităţilor şcolare din judeţ ca activitatea didactică să se desfăşoare în condiţii normale. Nu am făcut presiuni asupra profesorilor să nu participe la proteste”, a declarat inspectorul general adjunct Mate Marta.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite