Scandal întors împotriva a trei agresori, doi dintre ei sărind pe geam ca să scape de bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hunedoreni cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani au ajuns, azi-noapte, din agresori victime într-un interval de timp de numai câteva ore. Minorul şi cei doi adulţi au luat la bătaie un devean care se îndrepta spre casă. După ce s-au „răcorit”, au plecat spre garsoniera unuia dintre ei.

Pentru a cere ajutor, victima, un bărbat de 45 de ani, şi-a telefonat fiul în vârstă de 24 de ani. Acesta şi-a chemat doi prieteni şi, împreună, au plecat spre garsoniera celor trei agresori.

Prin forţarea sistemului de închidere a uşii de acces, aceştia au pătruns în interiorul locuinţei şi au agresat fizic unul dintre tineri, moment în care ceilalţi doi, printre care şi minorul, au părăsit imobilul pe geamul locuinţei aflate la parter”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză,  poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, toţi cei implicaţi fiind anchetaţi pentru a se stabili gradul de participaţie al fiecăruia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite