Rezultate alegeri prezidenţiale în judeţul Hunedoara. Oraşele şi comunele unde a câştigat Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis.
Klaus Iohannis.

Rezultate alegeri prezidenţiale, în judeşul Hunedoara: Klaus Iohannis a obţinut cele mai multe voturi în patru municipii, trei oraşe şi 36 de comune hunedorene.

Klaus Iohannis a obţinut cu circa 18.000 de voturi mai mult decât Viorica Dăncilă în judeţul Hunedoara, la alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie. Nu a câştigat în niciunul dintre oraşele şi municipiile din Valea Jiului.

În judeţul Hunedoara, 383.192 de alegători au fost înscrişi pe listele electorale, la cele 524 de secţii. În cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România, care a avut loc duminică, 24 noiembrie, în judeţul Hunedoara au votat peste 195.000 de oameni, respectiv 51 la sută dintre alegătorii înscrişi pe listele electorale.

Klaus Iohannis a obţinut 104.554 voturi, iar Viorica Dăncilă a primit 86.279 de voturi. 4.396 de voturi au fost declarate nule. Iată unde s-au impus cei doi candidaţi, conform primelor rapoarte publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Municipii: 4 – 3 în „meciul” Dăncilă - Iohannis
Klaus Iohannis a obţinut victorii în Deva, Hunedoara şi Orăştie. Viorica Dăncilă a primit cele mai multe voturi în Lupeni, Vulcan, Petroşani şi Brad.

Oraşe: 4 – 3 pentru Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a obţinut cele mai multe voturi în Călan, Geoagiu, Haţeg şi Simeria. Viorica Dăncilă a câştigat în oraşele din Valea Jiului: Aninoasa, Petrila şi Uricani.

Comune: Iohannis – 37, Dăncilă – 18
Klaus Iohannis a câştigat alegerile în comunele hunedorene: Baia de Criş, Balşa, Baru, Băniţa, Bătrâna, Beriu, Blăjeni, Boşorod, Bretea Română, Bucureşci, Bunila, Cârjiţi, Certeju de Sus, Dobra, General Berthelot, Ghelari, Hărău, Ilia, Lăpugiu de Jos, Lunca Cernii de Jos, Luncoiu de Jos, Mărtineşti, Orăştioara de Sus, Peştişu Mic, Pui, Rapoltu Mare, Râu de Mori, Romos, Şoimuş, Teliucu Inferior, Tomeşti, Topliţa, Turdaş, Vălişoara, Veţel, Vorţa, Zam.

Viorica Dăncilă a obţinut mai multe voturi în comunele: Băcia, Băiţa, Brănişca, Buceş, Burjuc, Bulzeştii de Sus, Cerbăl, Crişcior, Densuş, Gurasada, Lelese, Răchitova, Ribiţa, Sarmizegetusa, Sălaşu de Sus, Sântamaria Orlea, Toteşti, Vaţa de Jos.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Alegeri prezidenţiale 2019, rezultate în municipiul Lupeni: Viorica Dăncilă a câştigat detaşat

Alegeri prezidenţiale 2019, rezultate în municipiul Orăştie: diferenţă mare între Iohannis şi Dăncilă

Alegeri prezidenţiale 2019: rezultate parţiale în Brad: diferenţă de 7 voturi între Dăncilă şi Iohannis

HUNEDOARA. Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale din 2019. Câţi oameni au votat în Hunedoara

VIDEO Viaţa grea a oamenilor din Ursici, cătunul ascuns în ţinutul dacilor. Ce îşi doresc de la noul preşedinte

Alegeri prezidenţiale 2019: rezultate parţiale în Deva: Klaus Iohannis a învins detaşat

Alegeri prezidenţiale 2019, rezultate în Petroşani. Viorica Dăncilă câştigă în municipiul condus de un liberal

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite