Primarul din Luncoiu de Jos, acuzat că a primit trei drujbe drept şpagă, a rămas sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Dud. SURSA: pagina personală de Facebook.
Călin Dud. SURSA: pagina personală de Facebook.

Primarul comunei Luncoiu de Jos s-a înfăţişat, miercuri, instanţei Tribunalului Hunedoara, pentru a solicita revocarea măsurii controlului judiciar dispusă de anchetatori, în dosarul în care a fost acuzat de luare de mită.

Tribunalul Hunedoara a respins cererea primarului comunei Luncoiu de Jos de a fi revocată măsura controlului judiciar, au informat reprezentanţii instanţei, pentru adevarul.ro.

Călin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos, este anchetat pentru luare de mită. El a fost denunţat de reprezentantul unei societăţi comerciale care l-a acuzat că i-ar fi oferit mită două motofierăstraie, cumpărate din Deva. în valoare totală de 1.300 lei. În schimbul celor două bunuri primarul urma să dispună plata unei cantităţi de material lemnos achiziţionată de către Primăria comunei Luncoiu de Jos în cursul anului 2015 de la societatea comercială administrată de către denunţător. Luni, au fost efectuate percheziţii, atât la locuinţa primarului Călin Dud, cât şi la sediul Primăriei comunei Luncoiu de Jos. Ancheta penală se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie-Serviciul Judeţean Hunedoara, au menţionat procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Primarul a declarat că este nevinovat şi că a cerut cu împrumut drujbele, însă denunţătorul nu i-a mai răspuns la telefon.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Deputatul Mircia Muntean a provocat un accident şi s-a ascuns de Poliţie. Fostul primar a fost găsit, cu faţa plină de sânge şi cu un câine în braţe

Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, în prezent deputat PSD, a fost implicat în această seară un accident rutier, pe centura municipiului. Ulterior, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsit, cu faţa plină de sânge. Mircia Muntean era băut, potrivit martorilor, lucru neconfirmat încă de IPJ Hunedoara.

Aleşii corupţi ai Hunedoarei. Mircia Muntean, Monica Ridzi şi Ovidiu Hada sunt condamnaţi în dosare ale DNA

Trei politicieni reprezentativi pentru judeţul Hunedoara au primit sentinţe în dosare de corupţie. Ovidiu Hada, fostul primar al Hunedoarei, va executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare, Mircia Muntean, fostul primar al Devei, a primit o sentinţă definitivă de patru ani, cu suspendare, iar deputata Monica Iacob Ridzi a fost condamnată la cinci ani de închisoare, sentinţa în cazul ei nefiind definitivă.

Deputatul Mircia Muntean, condamnat la patru ani de închisoare pentru afaceri ilegale făcute când era primar al Devei

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat pentru abuz în serviciu în dosarul de anchetă al unui schimb ilegal de terenuri, din 1999.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite